Webinárium (Ingyenes)

Ismerd meg módszereinket! Jelentkezz Ingyenesen erre a  munkatárs kiválasztási webináriumra. A kiválasztási folyamat buktatóiról és az 5 legnagyobb hibáról beszélünk amit rendszeresen  elkövethetnek a cégek.

5 tipp munkatársaid kiválasztásához.

Ingyenesen letölthető e-book

Az útmutatóból megismerheted hogyan gondolkodunk, hogyan végezzük a Munkatárs-kiválasztást. Lépéseiről-lépésre bevezetünk a folyamatba. (pdf) 

Adatvédelmmi nyilatkozat  itt elolvashatod. Mi történik miután kitöltötted az ürlapot. Küldés után eljutsz egy visszaigazoló oldalra, közben rendszerünk elküldi részedre az e-book letöltési linkjét. Semmilyen vásárlási kötelezettséged nem keletkezik, nem kérünk számla vagy egyéb érzékeny adatokat.

Hamarosan a elérhető:

Értékteremtő munkatársak
5 Kulcs Munkatársaid Kiválasztásához

Hamarosan nyomdába kerül könyvünk a munkatárs kiválasztásról. Nem egy akadémiai értekezést írunk, hanem elméleti ismereteket adó, de a gyakorlati megvalósításra fókuszáló könyvet. Minden részhez gyakorlati feladatokkal.

Előrendelés (nemsokára rendelhetsz)

Rendeld meg a könyvet, előrendelésben. Ezzel az elsők között leszel aki olvashatja. Vásárlásoddal támogatod a kiadás jelentősen megnövekedett költségeit. Cserébe kedvezményes árat adunk neked.

Kapcsolatfelvétel:

Tel: + Tel: +3670 457 56 54

E-mail küldés »»»

Válaszolunk ha írsz nekünk

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.