Épületvillamosság kivitelezésével foglalkozó partnerünknek keresünk

 Adminisztrációs munkatársat

 

Feladataid lesznek  az ügyvezető és a projekt managerek munkájának segítése, kapcsolattartás belföldi és külföldi partnerekkel írásban-szóban egyaránt. A beérkező hívások fogadása, kezelése, a könyvelés munkájának támogatása.

Ahhoz, hogy jelentkezz, minimum középfokú végzettséggel, tárgyalás szintű német nyelvtudással, erős számítástechnikai ismeretekkel (irodai alkalmazások esetleg SAP kezelési tapasztalat) és hasonló területen szerzett tapasztalattal kell rendelkezned.

Munkád változatos lesz, figyelmet, pontosságot igényel. Biztosítunk neked korrekt felkészítést, betanulási időszakot és a munkádhoz szükséges minden eszközt.

Te vagy az ideális jelölt, ha a 3. kerület környékén laksz, németül minimum középfokú aktív nyelvtudásod van, vidám természeted mellé, precizitás, pontosság társul.

Tudj róla, hogy nagy célokkal rendelkezünk, büszkék vagyunk minőségi munkánkra, partnereinkkel és munkatársainkkal történő korrekt együttműködésünkre. Ha hozzánk jelentkezel, bekerülhetsz egy stabil, 2000 óta működő, tudatosan építkező, egymást segítő csapatba.

Szeretnél személyesen bemutatkozni? Küldd el jelentkezésed!

Információk a pályázattal kapcsolatban:

 

Ha nem rendelkezel belföldi mobil számmal

Akkor 111 1111 számot írd be, és az egyéb telefonszám mezőt töltsd ki. Ha több elérhetőséged is van akkor is az egyéb telefonszám, vagy megjegyzés mezőt használd bátran.

Ha most nem tudsz önéletrajzot feltölteni

Nem probléma, később is lesz rá lehetőség, de meggyorsítja a folyamatot, ha már itt elküldöd nekünk.

További dokumentumok kezelése

Amennyiben szeretnél ajánló, vagy referencia levelet küldeni, esetleg bizonyítványokat is csatolni, azt a kiválasztási folyamat egy következő lépésében megteheted. Kérjük, most ezeket a dokumentumokat ne csatold.

N

Mi történik az elküldés után?

Rendszerünk rögzíti a beérkezett pályázatot és elkezdődik a feldolgozás. A feldolgozás lépéseiről, folyamatosan küldünk információt.

~

Adataid biztonságban lesznek

Megadott adataidat biztonságban tároljuk. Megbízónk kiválasztással foglalkozó munkatársán kívül senki nem kaphatja meg. Pályázatoddal kapcsolatos információkon kívül semmilyen reklám anyagot nem küldünk, csak abban az esetben ha te kérted.  Adatvédelmi irányelvünket itt olvashatod.

Pin It on Pinterest

Share This