GYORS - INNOVATÍV - DÖBBENETES

Objektív Elemzések Nélkül Elvesztél

120
SIKERES
PROJEKT

OUR BENEFITS_

A vezetés folyamatos kíhívásokkal jár! Nem pihenhetsz meg egy pillanatra sem.

Lépned kell előre, mert a konkurenciád is ezt teszi! Jó emberekkel kell körül venni magad, jó stratégiát kidolgozni,a  megfelelő helyen és időben beavatkozni.

Felértékelődőtt a munkatársak megtartásának szerepe. Kik az igazán értékesek és kik a "nagy dumások", valós teljesítmény nélkül...

Kikre figyelmnek a munkatársaid, kik a véleményvezérek és kik segítik társaikat a háttérben.

A részlegek, hogyan osztják meg az információkat egymással, kik dolgoznak szorosan együtt és kik nem is tudnak arról, hogy kellene....

_HOGYAN TUDUNK SEGÍTENI NEKED_

Objektív elemzések / értékelések

Személyi Képesség Elemzés

Megvizsgáljjuk az egyén személyes képességeit, rejtett képességeket, erősségeket, javítandó területeket.

Team Hálózatelemzés 

Csapatodon belüli összefüggéseket vizsgálunk. Kik a véleményvezére, hogyan zajlanak a háttér folyamatok. 6 modulban elemezzük és értékeljük a kapott eredményeket

360 Fokos Értékelés

Főleg vezetőknél ajánljuk ezt az elemzést. Megmutatja a saját és munkatársak véleményét a kulcs fontosságú tulajdonságokban.

_GYORSAN, PONTOSAN, OBJEKTÍVEN? MÁR NEM LEHETETLEN_

Haladó elemzési programok

Company Hálózat Elemzés

60fő feletti vállalkozásoknál ajánlott elemzésünk. megmutatja az egységek közötti kapcsolatokat, elakadási pontokat és a fejlődési lehetőségeket is.  A válaszokat automatikusan dolgozza fel szoftverünk.

Elégedettség Felmérés

Mit szeretnek, mire vágynának a munkatársaid. A megtartás alapvető kérdései ezek. Eldöntheted, hogy egy átfogó 52 tételes vagy egy gyors 27 tételes felméréssel szeretnéd-e inkább kikérni munkatársaid véleményét.

Teljesítmény Értékelő Rendszer

A teljesítmény értékelés kulcs kérdés minden vállalkozás életében. A munkatársaknak és a vezetőknek szüksége van pontos visszajelzésekre. Kidolgoztunk egy gyors és egységes programot, amellyel sok időt takaríthatsz meg.

_NINCS ENNÉL EGYSZERŰBB_

Mit szólnál egy kipróbáláshoz? Kezd csapatod elemzésével!

Team hálózatelemző programunk segítségével megismerheted a az objektív elemzések hatalmas erejét. Garantálom, hogy más szemmel fogod látni vállalkozásod, helyzetét lehetőségeit. 

A jelen megismerése

Pontos elemzés vállalkozásod jelenlegi munkaerő helyzetéről. Mi történik, miért történik? Objektíven, elfogultság, előitéletek nélküli válaszok.

Fejlesztési feladatok

Nem elég látni a jelenlegi helyzetet, ha nincs hozzá fejlesztési terv. Az eredményetek alapján kapsz tőlünk egy részletes javaslatot.

_MEG FOGSZ LEPŐDNI AZ ELEMÉS HATÉKONYSÁGÁN_

Csapatod Hálózatelemzése

Elemzésen gondolkodsz? Ez legyen az első!
Gyors és hatékony, nem fogja leterhelni munkatársaidat, nem vesz el értékes munkaidőt.
Ennek ellenére 6 modulban kapsz átfogó információt.
(Kattints a lenti ikonokra, hogy lásd a modulok részleteit.)

Milyen hatékony a munkamenet a csapatodban?

A Munkafolyamatok analízis a csapaton belüli alcsoportokat térképezi fel. A hatékony munkavégzés szempontjából elengedhetetlen, hogy kapcsolatok épüljenek ki a különböző alcsoportok között. Ezt a funkciót a kulcsemberek látják el, hidakat képezve közöttük. Így teszik lehetővé a folytonos munkavégzést.

Milyen hatékony az információáramlás a csapatodban?

A csapatmunka legnagyobb előnye, hogy a rendelkezésre álló tudás megnövekszik, jobb megoldásokhoz vezetve a csoportot. Ennek az alapja, hogy a csapattagok hatékonyan integrálják odaillő, egyedi és gyakran eltérő információ forrásaikat. Mint látható, a munkával kapcsolatos kommunikáció elengedhettlen folyamat és növeli a csapat teljesítményét. Szintúgy alapja a közös döntéshozatalnak.

Milyen erős a tulajdonosi szemlélet a csapatodban?

A tulajdonosi szemlélet egy hozzáállás, amivel a teendőidet megközelíted. Független a pozíciótól vagy a hierarchia szintjeitől és ha bátorítják, elterjedhet az egész csapatban. A tulajdonosi szemléletű emberek úgy érzik, képesek hatni a csapatra. Felelősségteljesek, proaktívak és értik az összképet. Megmutatjuk az elköteleződés mértékét és az erős munkakapcsolatokat, melyeken keresztül "megfertőzhetik\"" egymást a csapattagok. Az elköteleződés nem egyedi előny, hanem egy viselkedés, másokra is kihatással lehet." 

Osztozik a csapat a vízión?

Döntéseinket a véleményeink befolyásolják, a véleményeinket a kultúra. Elménk a kultúrát úgy tárolja, mint az emberek összessége, akikkel egyet értünk, vagy akikkel szemben ellenvéleményünk van. A legerősebb referenciánk, a véleményvezérünk, kihathat a motivációnkra és akár a teljesítményünkre is, azáltal, hogy szinkronizálja a csapattagokat. Minél kevesebb véleménycsapat - és véleményvezér - van, annál gyorsabb és hatékonyabb a munka. Minél több a véleménycsoport, annál könnyebben alkalmazkodik a csapat a változó körülményekhez. Megtalálni az egyensúlyt alapvető fontosságú, de csak tudatosan lehetséges. Az analízisünk feltárja a véleménycsoportokat.

Milyen hatékony a tudásmegosztásod?

csapat csak egy stabil tudásmegosztó kultúra mellett képes hasznosítani a megszerzett tapasztalatait. A legjobb gyakorlatok, a know-how, a kreatív megoldások mind mind gyarapodnak a csapat fennállása során. Ez a tudást egy ugyanolyan értékes erőforrássá teszi, mint a csapat számára rendelkezésre álló idő, vagy a pénz. Tartsd észben, hogy a meg nem osztott tudás kárbaveszik, ha annak tulajdonosa otthagyja a csapatot! Hasznos lehet egy tudásbázis kialakítása, hogy ellenállóbbá tedd a csapatot ilyen veszélyekkel szemben.

Van motivációs kultúrátok?

Ha sikereinket elismerik, az magasabb teljesítményre sarkall minket. Mindannyiunknak szüksége van dícséretre időnként. Az egyéni erőfeszítések megbecsülése amellett, hogy növeli a teljesítményt, magasabb elkötelezettséget és munkával való elégedettséget eredményez. 

AMIT MA MEGTEHETSZ...

Az idő ROHAN ne várj a csodákra

Kezd el vállalkozásod felpörgetését, de ez csak átalakításokkal fog menn! Hol kezd? Erről szól ez a program..

TEAM Elemzés

Kinek ajánlott az elemzés?

Ha a hálózatelemzést nézzük, akkor 6-8 főnél nagyobb csapat esetén tudjuk elkészíteni az elemzést. Team elemzésnél felső határ 60-80 fő, de 40fő felett is a Company elemzést javasoljuk.
A Campany elemzés kibővített kérdéskört és elemzési modulokat biztosít és nagyobb létszám esetén kibővített szűrési, csoportosítási beállításokat.

Mennyi ideig tart az elemzési folyamat?

Szükségünk van alap alapokra az elemzés megkezdéséhez ezeknek a beérkezése után, 5 napot szoktunk adni a munkatársaknak a válaszok beékezésére. Ezután egy napon belül elkészül az elemzés és egy személyes értékelés keretében a csapat és az egyéni eredmények, fejlesztési javaslatok is a cégvezetés kezébe kerülnek. Azaz 7 munkanapon belül kész a projekt. Igen, tudom, döbbenetesen gyors.

Mennyibe fog nekem kerülni ez a projekt?

A TEAM elemzés esetén most, egy nagyon kedvező ajánlatunk van. Az elemzés és a szoftver használata jelenleg 20 főig díjmentesen érhető el.

Minden elemzési programhoz van egy konzultációs díj, amit most  a kedvezményesen biztosítunk.

Hogyan kezdhetek bele?

Első lépés az adatok megadása. Ezután küldünk további információkat a kezdésről. Küldünk kommunikációs segítséget arról, hogy, munkatársak felé, hogyan érdemes prezentálni az elemzést. Felvesszük telefonon a kapcsolatot. Egyszerű és gyors a folyamat. Válaszd ki milyen csomagot szeretnél és már kezdünk is.

Bevallom nem elsőre volt "szerelem"...

Story

Pár évvel ezelőtt megkeresett egy StartUp cég. Elmesélték, hogy fejlesztettek egy szoftvert ami céges elemzéseket készít.

Ó ez nagyon érdekes, beszéljünk róla kértem.

Elmondták a koncepciót és mutattak elemzés eredményeket is. Bevallom elsőre nagyon tetszett, de amikor arra kérdeztem rá, hogy mennyi ideig tart a folyamat és mennyi kérdés van, akkor azt mondtam ez LEHETETLEN! Nem hiszem el, hogy ez így működhet, NINCS OLYAN HOGY EZT TUDJA..

30 éves vezetői és 16 éves tanácsadói múltam miatt úgy gondoltam, egy jó elemzéshez idő kell, beszélgetések, értékelések, összevetések stb... hoszzú-hosszú hetek, hónapok, amíg megszületik az eredmény....

Kérték, tegyünk egy próbát és csak utána mondjak véleményt. Nem hittem benne, de ha már azt tanítom, hogy NE MONDJ VÉLEMÉNYT AMIG, NEM PRÓBÁLOD KI. Megbeszéltem két régi partneremmel, hogy tegyünk egy próbát. Nem igazán hittem, hogy sok eredménye lesz, de tudtam őket nem fogom elveszíteni emiatt. Be kell valljam, Ők is kétkedve fogadták, de kíváncsiak voltunk, így belevágtunk.

És mindnyájan megdöbbentünk az eredménytől! Egy hét alatt olyan részletes értékelést kaptunk a cégükről, hogy ültünk és tanácstalanul néztünk egymásra. Ez meg hogy lehet...

Azóta hiszek benne, hogy a legjobb döntés az  elemzés/értékelés  és csak ez alapján szabad változtatni.

Bánkuti József | Cégfejlesztő Tréner

Start, vagy Haladó csomag?

Start Team Elemzés

Alap elemzést és értékelést tartalmaz, ha még nem érzed égetőnek az átalakítást, de már foglalkoztat a gondolat, akkor ezt a csomagot javaslom. 

Kedvezményes ár: 19.900 Ft

 • Team elemzés kérdések online (max 20 fő)
 • Gyors értékelés cégvezetőnek (1 óra)
 • Eredmény értékelés/konzultáció vezetőknek (2 óra)
 • Csoportos eredmény prezentáció (munkatársaknak)
 • Ismétlés díjmentesen egy éven belül
 • + Személyi Képesség Elemzés (3 kulcs pozíció)

Haladó Team Elemzés

Kibővített elemzés, részletesebb tanácsadással, a munkatársak vezetőjének is értékelve, igény esetén az elemzésben résztvevőket is bevonva.

Kedvezményes ár: 29.900 Ft

Extra: kiegészítésként 3 Fő részére Személyi Képesség Elemzés elkészítése és értékelése.

Ha biztosan tudod, hogy változásokra van szükséged, akkor ezt válaszd!

 • Team elemzés kérdések online (max 20 fő)
 • Gyors értékelés cégvezetőnek (1 óra)
 • Eredmény értékelés/konzultáció vezetőknek (2 óra)
 • Csoportos eredmény prezentáció (munkatársaknak)
 • Ismétlés díjmentesen egy éven belül
 • + Személyi Képesség Elemzés (3 kulcs pozíció)