Munkatárs kiválasztás garanciákkal

Munkatárs-kiválasztás "TOBORZÁS-360"

Megtaláljuk a vágyott munkatársakat!  Olyanokat, akik motiváltak, dolgozni akarnak és nem csak a fizetésükért járnának be 8 órára. Ismerd meg "360 fokos " módszerünket.

Mérlegelj: Időt takarítunk meg, te pedig közben foglalkozhatsz egyéb fontos teendőiddel. A folyamat vége gyondosan megszűrt (2-5 fő) pályázó, akik megfelelnek igényeidnek és valóban dolgozni akarnak. Hívj, vagy egyeztess egy online időpontot!

Toborzási Projekt Villámgyorsan - Garanciával

Nem neked kell küzdened, átvesszük a munka folyamatotokat!

Több száz projekten vagyunk túl. Tudjuk mit és miért csinálunk. Ez a "szakmánk", nem csak próbálkozunk, hanem megtaláljuk a lehető legjobb munkatrsakat.

Garanciát adunk: Minden általunk kiválasztott pályázóra 3 hónapos újrafelvételi garanciát adunk.

Igen! ez érdekel
Ideális kép
meghatározása
Hirdetés szöveg
Interjúk / 
Személyiség térkép
Döntés

Miért velünk? 
Mit adunk?

Szakértelmet, gyorsaságot, időt talán ez a legfontosabb hármas ami miatt érdemes kiadnod kiválasztási folyamatodat. Nem zsákbamacskát fogsz kapni a folyamat végén, hanem egy ellenőrzött, objektív adatokkal alátámasztott pályázót, aki motivált és dolgozni szeretne.

Button

Velünk fogsz találkozni

Hiszünk benned, hisszük, hogy megérdemelsz egy sikeres, nyerséges céget, benne kiváló munkatársakkal

Bánkuti József

Cégfejlesztő & Tréner

Több mint 30 ébv cégvezetési és cégfejlesztési tapasztalata, közel ezer kiválasztási interjú és személyi képesség elemzés. Személyiségtípusok, belső motivációs mozgatórugók fejlesztési tapasztalata. 

Szabó Éva

Hr & Életvezetési tanácsadó

18 év Hr tapasztalat, csapatok felépítése, motiválása, emberismereti és személyiség elemzési képzések és tapasztalatok. Több ezer telefonos interjú és kiválasztási tapasztalat

Időpont foglalás - online találkozó

Automatizált, gyors időpont foglalás:

  1. Kattints az időpont foglalás gombra
  2. Válaszd ki a szabad időpontok közül amelyik neked is megfelel
  3. Add emg adataid és küld el a foglalást
  4. E-mail címedre elküldjük a foglalás visszaigazolását
  5. Mentsd le naptáradba a bejegyzést, amely tartalmazza a belépéshez szükséges linket.
  6. A találkozó időpontjában kattints a helyszin linkre és lépj be a találkozó online felületén. (Nem lesz szükséged telepítésre. Böngésző, internetkapcsolat, mikrofon és kamera szükséges.)
MIért tudunk gyorsak lenni?
A mai kiválasztásban a gyorsaság döntő tényező. Pályázatkezelő módszerünk villámygyorsan végigviszi az ideális pályázót megfogalmazásától kat a kiválasztási folyamaton 
Full service szolgáltatás
Átvesszük a teljes kiválasztási folyamat időigényes lépéseit. Kiválasztjuk a piacon elérhető legjobb pályázókat, akik megfelelnek az elvárásoknak, motiváltalk és dolgozni szeretnének. Csak a legjobbakat mutatjuk be.
Cégfejlesztés podcast
Hallgasd meg a cégfejlesztés podcastet. Cégfejlesztés mellet munkatársak motiválása és vezetőknek szóló tartalom. Spotify-on, vagy kedvenc podcast csatornádon is megtalálod.
  spotify