_MUNKATÁRS-KIVÁLASZTÁS GYORSAN, GARANCIÁVAL_

Munkatársakat keresel? Gyorsan szeretnéd? Megtaláljuk neked a legjobbakat!

A cégek 78%-a elköveti...

Más feladatok mellett, kevés az idő 

Hibás elvárások + nem jó hirdetés

Rossz interjú felépítés és kérdések

_Gyors és pontos kiválasztási folyamat_

Kiválasztás gyorsan, problémáktól mentesen

Nem kell azzal foglalkoznod, amit nem szívesen végzel, vagy bizonytalan vagy benne. Átvesszük a teljes kiválasztási folyamat lebonyolítását. Végig visszük a pályázókat egy többlépcsős kiválasztási folyamaton, a végén 3-5 kvalifikált jelölt közül választhatod ki azt, aki leginkább beleillik elképzeléseidbe.

Válaszd ki akciós csomagodat, hamarosan lesz, egy tenni akaró munkatársad! Ne tétovázz mostani ajánlatunk erősen limitált pozíciói rendelésig érvényes. 

Bánkuti József - Munkatárs-kiválasztási specialista

"Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a csalódások fő oka az, hogy a toborzást nem a megfelelő módszerekkel végzik és gyakran nem a pozícióra megfelelő munkatársat keresik a cégek.
Miért? Mert első lépésben hibásan állítják össze a követelmény rendszert.  Ezután nem a megfelelő hirdetést írják meg. Csak ez a két ok 70%-ban oka a sikertelenségnek.
Ezt tetézve a sok-sok feladat mellett, nem szánnak kellő időt a kiválasztási folyamatra."
Orvosoljuk ezt a 3 hiba okot. Átvesszük a folyamatokat és bemutatunk a végén 3-5 ideális munkatársat. A végső döntés a megbízó kezében van.


_Gyors kiválasztási folyamat, megalapozott döntésekkel_

Mire számíts, ha velünk dolgozol a Munkatárs-Kiválasztásban?

 1. Részletes jelölt követelmény - Az első lépés, ami meghatározz a kiválasztási folyamatot. Segítünk megfogalmazni, hogy kire van szükséged.
 2. Hirdetés - Írunk egy olyan hirdetést, ami mágnesként vonzza azokat, akik dolgozni akarnak és nem csak a fizetésükért bejárni.
 3. A teljes folyamat levezénylése - Több szűrőn megy keresztül a pályázó, de neked ezzel semmi gondod nem lesz. Mi minden lépést végig viszünk és minden ponton, csak a legjobbakat engedjük tovább.
 4. Pályázók tesztelése - A kvalifikált pályázókkal Személyi Képesség Elemző tesztet iratunk. 10 fő személyiségjegyet vizsgálunk, amelyek elengedhetetlenek a munkavégzéshez. 
 5. A végső döntés - Csak az elvárásaidnak leginkább megfelelő 3-5 pályázót mutatjuk be. Erősségek és fejlesztendő területek kiemelésével, bizonyított eredményekkel a múltjában, ami miatt nagy bizonyossággal alkalmas a munkára.
 6. Garancia - Hiszünk a módszereinkben, ezért minden elhelyezett munkatársra 3 hónap garanciát adunk. Mit jelent ez? Ha a próbaidő végén nem vagy elégedett a hozzáállással, vagy a munkájával, akkor munkadíj mentesen végezzük el az új kiválasztást.

Válaszd ki akciós csomagodat, hamarosan lesz, egy tenni akaró munkatársad!

_Mit nyersz velünk_

A kiválasztás nem projekt.
Sokkal inkább stratégiai kérdés

Nézőpontokat kapsz

Nem elég felvenni valakit, meg is kell tudni tartani. Cégfejlesztői tapasztalatot is kapsz a beillesztésről és a munkatársak megtartásáról.

Gyors kiválasztási folyamat

Automatizáltunk amit csak lehet. Tudjuk mit csinálunk, miért csináljuk, tudjuk kit keresünk és azt is, hogy hogyan találjuk meg gyorsan a legjobb  pályázókat.

Időt takarítunk meg

Nem kell a hirdetés írással, önéletrajzok böngészésével, interjúkkal foglalkoznod.
A végső döntés a kezedben marad!

"Termelő" munkatársak

3 nagy csoportba soroljuk a munkatársakat. A "Csúcs termelő" kategória aki neked kell. Tudjuk, hogy őket hogyan kell kiválasztani. 

Kiadni sokba kerül?

Lehet, hogy igazad van.... bár ez nézőpontok kérdése, megbízási díjunknál sokkal többe kerül, ha nem a megfelelő embert veszed fel, újra és újra kezdheted a folyamatot teljesen elölről és közben nem a saját Fő feladataidat végzed. Többszörös költséget, sok ráfordított időt, minőségi hibákat és nem mellékesen óriási presztízs veszteséget jelent több területen is.

Vezetői szabály: Ne akarj minden Te csinálni!
Egy gyakorlott HR tanácsadó pénzt takarít meg, de ennél sokkal többet is nyújthat neked.

_Személyi Képesség Elemzések - A kiválasztási folyamat részeként ezt is megkapod_

Dönts objektív adatok alapján

(Personnel Potential Analisys)
Alkalmazásával nem kell többé csak a megérzéseidre hagyatkozni.

_Minden ember különbözik_

A személyiségjegyeket vizsgáljuk

A válaszok alapján kapott eredmény megmutatja a képességeket, egymáshoz való viszonyuk pedig egy személyiség térképet tár fel.

Aktivitás

%

Célratörőség

%

Bizonyosság

%

Kommunikáció

%

Felelősség

%

Boldogság

%

Helyes megítélés

%

Kiegyensúlyozottság

%

Empátia

%

Stabilitás                             

%

Nem szubjektív megérzések alapján kell döntést hoznod

A tesztben vizsgált személyiségjegyek mindegyike fejleszthető, de nem mindegy mennyi energiát igényel. Tesztünk feltárja a rejtett képességeket, megmutatja a gyengeségeket és az erősségeket. Ezek az információk, segítenek döntésben, de a beillesztésben és a munkatárs megtartásban is segítségedre lesznek.

A teszt mutat egy pontos a személyiség térképet.  Így döntésed biztos, tudhatod mire számíthatsz, ha elkezdtek együtt dolgozni.

_Döntésed megalapozott lesz_

Úgy tekints a tesztre,
mint egy, objektív tanácsadóra.
Szeretni fogod!

A jelölt követelményben meghatározott személyiségjegyeket pontosan látjuk a teszten. 
A végső döntésedben ez egy fontos tényező lesz. Nem csak azt mondjuk, hogy szerintünk jó ember...
Alá is támasztjuk véleményünket, grafikusan megmutatjuk  ez eredményt.

Válaszd ki akciós csomagodat, hamarosan lesz, egy tenni akaró munkatársad! Ne tétovázz mostani ajánlatunk erősen limitált rendelésig érvényes. 

_Mire alapozzuk tudásunkat_

Az én Sztorim

Több mint 30 éve kezdtem vállalkozást. Élelmiszer, ruházat kis és nagykereskedéseket is üzemeltettem. Ám hamar kiderült, hogy egyedül kevés vagyok az álmok megvalósításához és bővíteni kell. Jöttek a munkatársak és jöttek a gondok. Sokat tanultam az első 5 évben sok tanuló leckét megkaptam a munkatársi motivációról. Közben elkezdtem, cégvezetést, tervezést, pénzügyeket és munkatárs kiválasztást tanulni.

Felhasználva a tanultakat és tapasztalatokat, egy oktató cég építésébe kezdtünk társaimmal.  Nulláról indultunk, sok munkával felépítettünk egy 289 kollégával, 5 régió központtal, 47 városban elérhető, 60 oktató helyszínnel működő országos oktatási hálózatot. Szép évek voltak, rengeteg fejlesztési tapasztalattal. Szervezetfejlesztés, Értékesítés, HR és Pénzügyek voltak az én területeim.

Azonban eljött az-az idő, amikor úgy éreztem új kihívásokra van szükségem.
Hamar megtaláltam, amit kerestem, HR és Cégfejlesztési tanácsadás. A mai napig imádom, ez az ÉN HIVATÁSOM. Szeretek tanítani, szeretem megosztani a tudásom, szeretek segíteni, megoldásokat találni. Jó látni az elhelyezett munkatársakat, azt hogy jó helyre kerülnek, fejlődnek. És jó látni a változásokat, a pozitív eredményeket partnereinknél.

Töretlenül hiszem, hogy mindenhol van megoldás, mindig lehet tenni valamit!

_ezekért a visszajelzésekért érdemes keményen dolgozni_

Vélemények

Köszönöm a munkátokat! Ugyan nagyon nehéz helyzetbe hoztatok, mert már a 2. pályázó bemutatkozása után az járt a fejemben, hogy hogyan tudnám mindkettőt felvenni. De aztán megérkezett a 3. és a problémáim fokozódtak, talán a legjobb jött, nem tudtam eldönteni. Kellett velük még egyszer találkoznom. Azóta elkezdtük a közös munkát. Szuper!

Régóta keresgéltünk és nem találtuk az igazit. Több sikertelen kísérlet után bíztunk meg. Előbb kellett volna döntenünk. Köszönjük a segítséget, úgy érzem Lászlóban minden megvan amit szerettünk volna.

Voltam kiválasztási képzésen is nálad, de a Kereskedelmi Vezető pozíciót úgy döntöttünk inkább kiadjuk. Kulcs pozíció a cégünkben és nem akartunk mellé nyúlni. Már le is zárult a projektet, jó döntést hoztunk. Köszönjük!

A TITOK

Azt írtam az elején, hogy "Nem a megfelelő munkatársakat keresik a cégek". Kire van valójában szükséged és miért?

A hirdetésed meghatározza a kiválasztás sikerét. Ha nem a megfelelő "közönséget" értsd pályázókat szólítod meg, akkor már ott megbukik a dolog, hogy nem a megfelelő emberek jelentkeznek. Az egyszerűség kedvéért 3 csoportot választottam külön. Neked a Csúcs termelőkre van szükséged. Előre viszik, a vállalkozásod. Velük öröm a közös munka! Ezért nekik kell megírni az  álláshirdetési szöveget, és nekik kell felépíteni az interjút is. Ebben vagyunk mások, mit egy átlagos toborzó. Vezetői, cégfejlesztői tapasztalataink miatt, tudjuk mi jellemző ezekre az emberekre, mit kell kérdezni és mire kell választ adni az interjún, hogy a te ajánlatodat válasszák. 

Nem termelő

Neked ő nem kell!
Nehéz vele a közös munka, nem szeret dolgozni, sokkal inkább problémákban gondolkodik mint megoldásokban. Rombolja a morált, ezáltal az eredményességet is.

Közepesen termelő

Lehet vele dolgozni...de!
Hajlandó dolgozni, de nagy kontroll kell rá. Nem látja meg a munkát, nem szereti a kihívásokat, kényelmesen teszi a dolgát, főleg azt, amihez kedve van.

5* A Csúcs Termelő 

Rá van szükséged!
Szereti és büszke a munkájára, az elért eredményeire. Képes keményen dolgozni, megoldásokban és nem problémákban gondolkodik. Ha munkát keres, akkor gyorsan talál is magának!

_Kedvezményes árak_
2021 júniusi csomagok 

A csomag árak már a kedvezményes árakat tartalmazzák. Minden pozícióra egységes árakat adunk ebben az akcióban. Ezért pozíciótól függően ez most több mint 39-68% kedvezményt jelent. 

GOLD

249 000 Ft
 • Kiválasztási folyamat amivel csak minimális időt kell töltened!
 • - Követelmény felmérés
  -60 perces konzultáció
 • - hirdetés fogalmazás
  - hirdetés kezelés
  - pályázók kezelése
  - igény esetén egyedi
  kvalifikációs elemzés
  - önéletrajzok elemzése
  - telefonos interjú
  - személyes interjú
  - teljesítmény ellenőrzés
  - képesség teszt
  - referencia ellenőrzés
  - interjú II. előkészítése
  - pályázók összefoglaló
  - döntés előtti tanácsadás
  - lezáró levelek
  - 3 hónap garancia

  Leírva hosszabb, mint amilyen gyorsan a kiválasztást elvégezzük.
  39-68% közötti kedvezmény a csomagban

  Gold csomag ára:
  249 000 Ft

PLATINIUM

299 000 Ft
 • Mindent tartalmaz amit a gold csomag!
 • + Hatékonyság növelő csomag
 • + Munkatársi nézőpontok képzés.
  Értéke 14.900 Ft   
  + Online vezetői képzés.
  Értéke 18 900 Ft
  + Személyi képesség elemzés (a 3. hónapban ) 
  Értéke 27 000 Ft
  (Extrák értéke összesen: 60 800 Ft) 
   
  Platinium csomag ára:
  299 000 Ft

QUANTUM

590 000  Ft
 • Minden ami Gold csomag
  Minden ami Platinium csomag


 • + Belső képzés felépítése képzés
  Értéke 100 000 Ft
  + Mentor képzés 
  Értéke 220 000 Ft
  + 5 db Képesség Elemzés
  Értéke 120 00 Ft


  Quantum Extrák értéke: 440 000 Ft 
  Platinium csomag extrák: 60 800 Ft
  (Extrák értéke összesen: 500 800 Ft)

  Quantum csomag ára:
  590 000 Ft 

Mi történik, miután kattintasz a csomag gombjára?

1.) Egy kérdőívhez kerülsz, elkérünk pár adatot, ami szükséges az induláshoz.
2.) Kapsz egy linket, a Jelölt specifikációhoz.
3.) Ha kitöltötted a specifikációt, kapsz egy linket személyes naptáramhoz. Foglalj egy időpontot Zoom találkozón fogunk beszélni, 60 perces időkeretben. Megbeszélünk mindent, ami még felmerül.
4.) Indítjuk a kiválasztási folyamatot. (Automatizált és nagyon gyors a teljes kiválasztási folyamatunk)

Válaszd ki akciós csomagodat, hamarosan lesz, egy tenni akaró munkatársad!

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért ennyire fontos a jelölt követelmény?

A jelölt követelmény a fonalunk, amit követünk. Ideális kép nélkül nem tudjuk ki az akit fel szeretnénk venni. Olyan mintha cél nélkül szeretnénk eljutni valahova. Ki az akit keresünk? Milyen tudással, tapasztalattal, személyiséggel rendelkezzen? Milyen iskolai végzettsége legyen? Milyen a meglévő csapat összetétele, ki az aki beleillik a csapatba?
Rengeteg olyan felmerülő kérdés van, amit a hirdetés feladás előtt kell tisztáznunk. Fontos, hogy ki lesz a munkahelyi vezetője, kivel tud együtt dolgozni, ezért együtt kell egyeztetni a fontos paramétereket.

Fontos javaslat: Soha ne bízz meg olyan tanácsadót, aki azt mondja én tudom neked ki kell... Nem tudhatja! Csak sejtheti legfeljebb. De olyat se, aki garantálja, hogy olcsón küld neked 10-15 jelöltet. Biztos, hogy nem végez személyes interjút. Jó esetben az önéletrajzokat szűri, de gyakran csak továbbítja a pályázatokat. Neked nem erre van szükséged, ellenben olcsó lesz. de tudjuk az olcsó húsnak...

Miért fizessek? Jók a megérzéseim...

Nem kétlem, a vezetőknek kialakulnak a megérzései. Akkor fizess, ha ennél többet szeretnél. Nem a megérzések, hanem objektív tények alapján dönteni a személyről. Mi nem érzelmi, hanem adatok alapján döntünk. Több ezer pályázót láttunk, elemeztünk. Személyi Képesség Elemző tesztet nézünk. Igazolt teljesítményt vizsgálunk. Az időd megtakarításáról még nem is beszéltünk, de jó pár érvet fel tudnék még sorolni ami a kiválasztás kiadása mellett szól.

Van egyébként egy kicsit szemtelen kérdésem. :-) Ha minden rendben a kiválasztásban, gyorsan megvannak az emberek, kevés időt kell erre áldozni és stabilan maradnak a felvétel után és még eredményesen is dolgoznak.... Akkor miért is keresgélsz, mi a te "terhed" amit letennél?

Hol futnak a hirdetések? És mennyiért?

 A hirdetéseket mindig a pozíció alapján határozzuk meg. Nem mindegy, hogy milyen a keresett pozíció. Máshol kell futtatni egy fizikai munka hirdetését és máshol egy mérnöki, vagy vezetői pozícióra szólót. Ezt a jelölt követelmény alapján minden esetben egyeztetjük.

FONTOS: Az ajánlatunkban szereplő árak nem tartalmazzák a hirdetési költségeket. Ezt minden esetben a megbízó fizeti a megbízási díjon felül. Természetesen előre egyeztetjük a hirdetési költségkeretet.

Tapasztalataink alapján a teljes kiválasztási költségszámolásnál nem a hirdetési költség és nem is a megbízási díjunk ami meghatározó, hanem azok a "nem látott" költségek, amiket a legtöbben nem vesznek figyelembe. Ilyen a kiesett dolgozó pótlásának, veszélyei, a "tűzoltás" a hibák amit egy nem képzett munkatárs végez ez idő alatt. A hirtelen áthelyezések miatti el nem végzett feladatok. A kiesett idő, amíg a pozíció nincs betöltve. Az új dolgozó betanítási költségei, az ő hibái a betanulás alatt. Az a presztízs veszteség, ami akkor következik be, ha felveszünk valakit aki nem alkalmas. Ez károkat okoz a saját munkatársak, de a partnerek között is. A túl gyakori cserék miatti bizalmatlanság veszélyesebb mint sokan gondolnák.

Hány interjú javasolt?

A folyamat során, nálunk már számos szűrőn meg kell felelni a pályázóknak és a II. interjú előtt sok információt adunk a döntéshozónak.
- Önéletrajz elemzés
- Telefonos interjú
- I. interjú
- Teljesítmény ellenőrzés
- Személyi Képesség Elemzés
 - Referencia ellenőrzés (ha lehetséges)

Ezért a cég részéről már csak két lépést javaslunk:

1.) II. interjú max 60 percben (döntéshozó és a közvetlen felettes részvételével)
2.) Ismerkedő nap. Próba nap, ha úgy tetszik. Meghatározott tematika alapján.

A hatékony II. interjú megtartásához adunk partnereinknek egy tanulmányt, amelyben összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat, javaslatokat. Ugyanígy az ismerkedő naphoz is biztosítunk segítséget. 

Mikor és mennyit fizetek?

Megbízási díj:
30% a projekt kezdetekor fizetendő.
70% a kiválasztási projekt lezárásakor. Ez a pályázó elfogadásakor minősül teljesítettnek.
Mindkét összegről természetesen vállalkozói számlát állítunk ki. A számla jelenleg  AAM - Alanyi Adó Mentes ezért ÁFA nem növeli és nem is lehet vissza igényelni.

Hirdetési költség:
Előre egyeztetjük a tervezett hirdetést, hirdetéseket.
A hirdetést a megbízó fizeti, a hirdetési felület szabályainak megfelelően.

Egyéb költségek:
A szerződésben nincsenek kisbetűs részek, nincs egyéb rejtett költség. Ha nem csak egy munkatársat szeretnél, akkor azt a jelölt specifikációban jelezd és megbeszéljük a díjakat.

Azonban, amennyiben a megbízó extra találkozót igényel, két költség léphet fel: 
Konzultációs díj, 25 000 Ft/óra személyes találkozó, 15 000 Ft/óra Zoom találkozó esetén.
Személyes találkozó útiköltsége: Délegyházától a megbízóig és vissza számított, a NAV által meghatározott elszámolás alapján útiköltséget számlázunk.

Mit jelent az újrafelvételi garancia?

Amikor a pályázó belépett és elkezdi a munkát, akkor aktiválódik és 3 hónapig érvényes. 

Ha bármelyik fél úgy döntene, hogy nem kívánnak a továbbiakban együtt működni, a megbízó érvényesítheti a garanciát. Feltétele, hogy a jelölt követelményekben meghatározott pozícióban és feltételekkel történt a munkavégzés.

Újra indítjuk a kiválasztási projektet 
Leszűrve a tapasztalatokat max 20%-ban módosítható a jelölt követelmény. A pozíciónak az eredetinek kell maradni.

Statisztika: Az elmúlt években a garancia érvényesítése megbízásaink 2%-ban fordult elő.

Válaszd ki akciós csomagodat, hamarosan lesz, egy tenni akaró munkatársad!

_ Záró gondolatként _

Mi hiszünk benned és támogatunk téged.

De kevés ha csak mi akarjuk. A siker sok esetben nem jön könnyen, nem jön egy pillanat alatt. Tenni kell érte! Mi a Célokban a Tudásban és a Befektetett energiában hiszünk. Ha elfogadod ezt a nézőpontot akkor tarts velünk és ne feledd...

A legfontosabb, hogy Te mit teszel!

Válaszd ki akciós csomagodat, hamarosan lesz, egy dolgozni akaró munkatársad! 

_Még nem vagy meggyőzve?_

Szükséged lenne munkatársra,
 de még kérdeznél?

Minden kötelezettség nélkül biztosítok neked kérdezési lehetőséget. Nincs más dolgod, csak foglalj egy 30 perces díjmentes konzultáció időpontot.
Tudnod kell, hogy ebben a naptár modulban a kattintás utáni leghamarabb 48 órával tudsz időpontot foglalni. Kérlek, adataid megadása alatt a megjegyzésben röviden írd le miről szeretnél kérdezni.
Köszönöm szépen! Bánkuti József

Díjmentes egyeztetés Kattints ide!


Foglalj 30 perces online első konzultációt. (kattintással a naptár foglaláshoz jutsz)