Épület-Villanyszerelés területére keresünk munkatársat. Partnerünk, több mint 15 éves kivitelezői tapasztalattal rendelkezik, büszkék eddigi eredményeikre, partnereikkel és munkatársaikkal történő korrekt együttműködésükre. Keresünk…

PROJEKTVEZETŐ MUNKATÁRSAT

Projektvezetőként a te feladatod lesz egy már működő csapat átvétele, összefogása, a hozzád tartozó projektek műszaki, esztétikai, határidős megfeleltetését. Te fogod tartani a kapcsolatot megbízóinkkal, alvállalkozóinkkal és a beszállítókkal is.

Ha nem félsz a kihívásoktól, a kemény munkától és kellő önbizalommal rendelkezel, hogy egy 1,5 milliárdos forgalmú vállalkozás projektjeinek irányításában részt vegyél? Akkor rád várunk.

Jelentkezésedhez szükséged lesz villanyszerelői végzettségre és épület villamossági projektek vezetésben szerzett legalább minimum 2 éves tapasztalatra. Nagy előnyben vagy a többi jelentkezővel szemben, ha dolgoztál ipari villanyszerelés területén.

Munkádhoz biztosítunk felkészítést, szakmai támogatás, 75 fős képzett szakember gárdát, személyes fejlődési lehetőségeket. Kiemelt és látvány projektek megvalósításának a lehetőségét.

 

Kiemelt beruházásokban vehetsz részt: (Itt is mi dolgoztunk)

Nem titkoljuk, hogy nagy céljaink vannak a jövőben, mert hosszútávon szeretnénk a piac meghatározói szereplői lenni. Ehhez várjuk a Te szakértelmed, elhivatottságod.

Szeretnél személyesen bemutatkozni? Regisztrálj,  küld el szakmai önéletrajzod, munkatársunk rövidesen jelentkezni fog!

Információk a pályázattal kapcsolatban:

 

Ha nem rendelkezel belföldi mobil számmal

Akkor 111 1111 számot írd be, és az egyéb telefonszám mezőt töltsd ki. Ha több elérhetőséged is van akkor is az egyéb telefonszám, vagy megjegyzés mezőt használd bátran.

Ha most nem tudsz önéletrajzot feltölteni

Nem probléma, később is lesz rá lehetőség, de meggyorsítja a folyamatot, ha már itt elküldöd nekünk.

További dokumentumok kezelése

Amennyiben szeretnél ajánló, vagy referencia levelet küldeni, esetleg bizonyítványokat is csatolni, azt a kiválasztási folyamat egy következő lépésében megteheted. Kérjük, most ezeket a dokumentumokat ne csatold.

N

Mi történik az elküldés után?

Rendszerünk rögzíti a beérkezett pályázatot és elkezdődik a feldolgozás. A feldolgozás lépéseiről, folyamatosan küldünk információt.

~

Adataid biztonságban lesznek

Megadott adataidat biztonságban tároljuk. Megbízónk kiválasztással foglalkozó munkatársán kívül senki nem kaphatja meg. Pályázatoddal kapcsolatos információkon kívül semmilyen reklám anyagot nem küldünk, csak abban az esetben ha te kérted.  Adatvédelmi irányelvünket itt olvashatod.

Pin It on Pinterest

Share This