Épület-Villanyszerelés területére keressük munkatársunkat. Cégünk, több mint 15 éves kivitelezői tapasztalattal rendelkezik, büszkék vagyunk eddigi eredményeinkre, partnereinkkel és munkatársainkkal történő korrekt együttműködésünkre. Most:

Szerelésvezető munkatársakat keresünk

Szerelésvezetőként a te feladatod lesz egy működő villanyszerelői csapat átvétele, összefogása, a hozzád tartozó munkatársak irányítása, határidők figyelése és a minőségi munkavégzés biztosítása.

A projektek vezető jobb kezeként, képviseled a céget a megrendelők és alvállalkozóink előtt.

Ha nem félsz az új kihívásoktól és érzel magadban kellő energiát, hogy szakmai tudásoddal, felelősséggel irányítsd csapatod, akkor rád várunk.

Jelentkezésedhez szükséged lesz villanyszerelői végzettségre és épület villamossági projektekben szerzett tapasztalatra. Nagy előnyben vagy a többi jelentkezővel szemben, ha dolgoztál ipari villanyszerelés területén.

Munkádhoz biztosítunk felkészítést, folyamatos szakmai támogatás, személyes fejlődési és előrelépési lehetőségeket.

Kiemelt és látvány projektek megvalósításában dolgozunk, ha szeretnél büszke lenni munkád végeredményére, akkor nálunk ezt megtalálod.

Nem titkoljuk, hogy nagy céljaink vannak a jövőben, mert hosszútávon szeretnénk a piac meghatározói szereplői lenni. Ehhez várjuk a Te szakértelmed, elhivatottságod.

Szeretnél személyesen bemutatkozni? Küld el pályázatod, hívni fogunk. 

Információk a pályázattal kapcsolatban:

 

Ha nem rendelkezel belföldi mobil számmal

Akkor 111 1111 számot írd be, és az egyéb telefonszám mezőt töltsd ki. Ha több elérhetőséged is van akkor is az egyéb telefonszám, vagy megjegyzés mezőt használd bátran.

Ha most nem tudsz önéletrajzot feltölteni

Nem probléma, később is lesz rá lehetőség, de meggyorsítja a folyamatot, ha már itt elküldöd nekünk.

További dokumentumok kezelése

Amennyiben szeretnél ajánló, vagy referencia levelet küldeni, esetleg bizonyítványokat is csatolni, azt a kiválasztási folyamat egy következő lépésében megteheted. Kérjük, most ezeket a dokumentumokat ne csatold.

N

Mi történik az elküldés után?

Rendszerünk rögzíti a beérkezett pályázatot és elkezdődik a feldolgozás. A feldolgozás lépéseiről, folyamatosan küldünk információt.

~

Adataid biztonságban lesznek

Megadott adataidat biztonságban tároljuk. Megbízónk kiválasztással foglalkozó munkatársán kívül senki nem kaphatja meg. Pályázatoddal kapcsolatos információkon kívül semmilyen reklám anyagot nem küldünk, csak abban az esetben ha te kérted.  Adatvédelmi irányelvünket itt olvashatod.

Pin It on Pinterest

Share This