Munkatársaid kiválasztása nem könnyű feladat. 
Levesszük válladról a terheit!

28 év tapasztalatával a hátunk mögött megtaláljuk a vágyott munkatársakat!  

 Olyanokat, akik motiváltak, dolgozni akarnak és nem csak a fizetésükért járnak be. Ismerd meg "360 fokos " módszerünket.

Mérlegelj: Időt takarítunk meg, te pedig közben foglalkozhatsz egyéb fontos teendőiddel. A folyamat vége a gondosan megszűrt, 2 maximum 5 pályázó, (pozíciónként) akik megfelelnek igényeidnek és valóban dolgozni akarnak. Hívj, vagy egyeztess egy online időpontot!

Egyeztetni szeretnék a részletekről

Toborzási Projekt Villámgyorsan - Garanciával

Nem neked kell küzdened, átvesszük a munkafolyamatotokat!

Több száz projekten vagyunk túl. Tudjuk mit és miért csinálunk. Ez a "szakmánk", nem csak próbálkozunk, hanem megtaláljuk a lehető legjobb munkatrsakat.

Garanciát adunk: Minden általunk kiválasztott pályázóra 3 hónapos újrafelvételi garanciát adunk.

Igen! Ez kell nekem
Ideális kép
meghatározása
Hirdetés szöveg
Interjúk / 
Személyiség térkép
Döntés

Miért velünk? 
Mit adunk?

Szakértelmet, gyorsaságot, időt talán ez a legfontosabb hármas ami miatt érdemes kiadnod kiválasztási folyamatodat. Nem zsákbamacskát fogsz kapni a folyamat végén, hanem egy ellenőrzött, objektív adatokkal alátámasztott pályázót, aki motivált és dolgozni szeretne.

Időpont egyeztetés

Mi visszük végig a projekted

Hiszünk benned, hisszük, hogy megérdemelsz egy sikeres, nyerséges céget, benne kiváló munkatársakkal

Bánkuti József - cégfejlesztő - tréner toborzás

Bánkuti József

Cégfejlesztő & Tréner

Több mint három évtizedes vállalatirányítási és -fejlesztési múlttal, valamint közel ezer kiválasztási interjú és személyes képességelemzés során szerzett rengeteg tudással párosulva tökéletesítettem a személyiségtípusok és a belső motivációs tényezők fejlesztésében szerzett szakértelmemet. Tapasztalatom ezen a területen biztosítja, hogy a legjobb munkatársakat válasszam ki, ezzel elősegítve a szervezeti növekedést és sikert.

Bánkuti József - cégfejlesztő - tréner toborzás

Szabó Éva

Hr & Életvezetési tanácsadó

Közel két évtizedes kiterjedt HR tapasztalattal csiszoltam tudásomat a csapatépítés és a motiváció terén. Szakértelmem személyiségelemző tréningek és workshopok lebonyolítására is, valamint több ezer aprólékos telefonos interjú és kiválasztási folyamat lebonyolítására. Múltbeli tapasztalataim lehetővé tettem, hogy olyan emberi képességeket fejlesszenek ki, amelyek felbecsülhetetlen értéknek bizonyultak a szakmámban.

Időpont foglalás - online találkozó
(ingyenes)

Automatizált, gyors időpont foglalás:

  1. Kattints az időpont foglalás gombra.
  2. Válaszd ki a szabad időpontok közül amelyik neked is megfelel.
  3. Add meg adataid és küldd el a foglalást.
  4. E-mail címedre elküldjük a foglalás visszaigazolását.
  5. Mentsd le naptáradba a bejegyzést, amely tartalmazza a belépéshez szükséges linket.
  6. A találkozó időpontjában kattints a helyszin linkre és lépj be a találkozó online felületén. (Nem lesz szükséged telepítésre. Böngésző, internetkapcsolat, mikrofon és kamera szükséges.)
MIért tudunk gyorsak lenni?
A mai kiválasztásban a gyorsaság döntő tényező. Pályázatkezelő módszerünk villámygyorsan végigviszi az ideális pályázót megfogalmazásától kat a kiválasztási folyamaton 
Full service szolgáltatás
Átvesszük a teljes kiválasztási folyamat időigényes lépéseit. Kiválasztjuk a piacon elérhető legjobb pályázókat, akik megfelelnek az elvárásoknak, motiváltalk és dolgozni szeretnének. Csak a legjobbakat mutatjuk be.
Cégfejlesztés podcast
Hallgasd meg a cégfejlesztés podcastet. Cégfejlesztés mellet munkatársak motiválása és vezetőknek szóló tartalom. Spotify-on, vagy kedvenc podcast csatornádon is megtalálod.
  spotify