Villanyszerelési Csoportvezető munkatársakat keresünk Épület-Villanyszerelés területére.

Partnerünk, több mint 15 éves kivitelezői tapasztalattal rendelkezik, büszke az eddigi eredményeire, partnereikkel és a munkatársaival történő korrekt együttműködésére.

Csoportvezetőként a te feladatod lesz egy már működő szerelői csapat átvétele, összefogása, irányítása a munkaterületen. Közvetlen kapcsolatot tartasz a projekvezetőkkel, a megbízókkal és az alvállalkozókkal.

Részt veszel a napi szerelési munkában, felügyeled a minőséget és a határidős haladást.

Ha nem félsz a kihívásoktól, a kemény munkától és kellő önbizalommal rendelkezel, hogy egy 1,5 milliárdos forgalmú vállalkozás projektjeiben aktív tag legyél, Akkor rád várunk.

Jelentkezésedhez szükséged lesz villanyszerelői végzettségre és szerelésben megszerzett gyakorlati tapasztalatokra.

Nagy előnyben vagy a többi jelentkezővel szemben, ha dolgoztál ipari villanyszerelés területén. (csarnokok, sport létesítmények, intézmények stb.)

Munkádhoz biztosítunk felkészítést, szakmai támogatás. 75 fős képzett szakember gárda megbecsült tagja leszel és biztosítjuk a  személyes fejlődési lehetőségeket.

Kiemelt és látvány projektek megvalósítása után büszke lehetsz, hogy részese voltál te is a megvalósításnak.

Nem titkoljuk, hogy nagy céljaink vannak a jövőben, mert hosszútávon szeretnénk a piac meghatározói szereplői lenni. Ehhez várjuk a Te szakértelmed, elhivatottságod.

Szeretnél személyesen bemutatkozni? Küldd el jelentkezésed!    

Információk a pályázattal kapcsolatban:

 

Ha nem rendelkezel belföldi mobil számmal

Akkor 111 1111 számot írd be, és az egyéb telefonszám mezőt töltsd ki. Ha több elérhetőséged is van akkor is az egyéb mezőt használd bátran.

Ha most nem tudsz önéletrajzot feltölteni

Nem probléma, később is lesz rá lehetőség, de meggyorsítja a folyamatot, ha már itt elküldöd nekünk.

További dokumentumok kezelése

Amennyiben szeretnél ajánló, vagy referencia levelet küldeni, esetleg bizonyítványokat is csatolni, azt a kiválasztási folyamat egy következő lépésében megteheted. Kérjük, most ezeket a dokumentumokat ne csatold.

N

Mi történik az elküldés után?

Rendszerünk rögzíti a beérkezett pályázatot és elkezdődik a feldolgozás. A feldolgozás lépéseiről, folyamatosan küldünk információt.

~

Adataid biztonságban lesznek

Megadott adataidat biztonságban tároljuk. Megbízónk kiválasztással foglalkozó munkatársán kívül senki nem kaphatja meg. Pályázatoddal kapcsolatos információkon kívül semmilyen reklám anyagot nem küldünk, csak abban az esetben ha te kérted.  Adatvédelmi irányelvünket itt olvashatod.

Pin It on Pinterest

Share This